منتدى لا تـحـزن إن الله مـعـنـا

 
الرئيسيةشريط الاهدائادالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 كوردون بلو

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
راجيه



عدد المساهمات : 17
نقاط : 27451
تاريخ التسجيل : 21/12/2009
الموقع : www.masrawy.com

مُساهمةموضوع: كوردون بلو   الثلاثاء ديسمبر 22, 2009 3:33 pm





3 صدور فيلية – جبنة جودة – بسطرمة – ملح وفلفل – 2 بيضة – دقيق – بقسماط ناعم مطحون
الطريقة
نفتح الصدر زى السندوتش كأنك بتعملى فيه جيب ونتبلها ملح وفلفل وثوم مبشور وم مستردة
نضع شريحه البسطرمة داخل الجيب ثم نضع شريحه الجبنة ونقفل الناحيتين على
بعض ثم نضعها فى الدقيق ثم فى البيض ثم فى البقسماط ونقليها فى زيت خفيف
وبعدين ندخلها الفرن لحد ماتستوى















منقوووول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
كوردون بلو
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى لا تـحـزن إن الله مـعـنـا :: منتدى المرأة والأسرة :: منتدى المطبخ والمائده-
انتقل الى: